Deze site gebruikt cookies om de beste gebruikerservaring te kunnen bieden. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.

Vectric VCarve Pro
search
  • Vectric VCarve Pro

Vectric VCarve Pro

54-Vectric VCarve Pro
€ 660,00

Vectric VCarve Pro 

CNC cad cam software

Aantal
Op voorraad

Vectric VCarve Pro biedt een krachtige maar intuïtieve softwareoplossing voor het maken en snijden van onderdelen op een CNC-router. VCarve Pro geeft u de mogelijkheid om complexe 2D-patronen te produceren met profiel-, pocket-, boor- en inlay-toolpaths, plus geeft u de mogelijkheid om ontwerpen met v-carving-texturen te maken en onbeperkte Vectric 3D-clipart of enkele modelbestanden te importeren en te bewerken. De 'Pro'-editie biedt u onbeperkte job- en toolpath-grootte, ware vorm nesting & job set-up sheets, ideaal geschikt voor een productieomgeving.

VCarve Pro is een krachtig en flexibel softwarepakket dat alle ontwerp-, lay-out- en bewerkingsfunctionaliteit omvat die wordt vereist door CNC machine gebruikers, terwijl het eenvoudig te gebruiken en betaalbaar is. Deze aankoop bevat ook een gratis bibliotheek met 3D Clipart.

Zodra Vectric uw bestelling heeft ontvangen, ontvangt u per e-mail een link naar uw V & Co klantportal-account. Hiermee kunt u uw 3D clipart-bestanden en al het andere waar u recht op hebt openen en downloaden, waaronder; uw licentie, product, casestudy's, forumberichten en nog veel meer. U hebt V & Co nodig om gratis of gekochte upgrades in de toekomst te downloaden. 

U hebt ook de mogelijkheid om een ​​optionele 'USB-mediakit' hieronder te kopen. De USB-mediakit bevat exact hetzelfde materiaal dat kan worden gedownload vanuit uw V & Co-account, maar kan handig zijn voor mensen met langzamere of minder betrouwbare internetverbindingen. De levering van de USB-mediakit kan tot drie weken duren, afhankelijk van uw locatie.

Alle nieuwe belangrijke (X.x) productupgrades zijn gratis beschikbaar voor u gedurende een periode van 12 maanden na de aankoop van dit product. De aankoop van de upgrade geeft u ook recht op de daaropvolgende kleinere softwareversie (x.X) op elk moment na uw aankoopdatum.

https://www.vectric.com/products/vcarve-pro 

54-Vectric VCarve Pro
Nieuw