Deze site gebruikt cookies om de beste gebruikerservaring te kunnen bieden. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.

Driver closed loop motor 8Nm & 12Nm
search
  • Driver closed loop motor 8Nm & 12Nm

Leadshine ES-DH1208 easy servo Driver / closed loop motor 8Nm & 12Nm 110/120VAC

27-ES-DH1208
€ 292,49
  • Op stap gebaseerde servobesturing
  • Gesloten positielus voor geen verlies of bewegingssynchronisatie
  • Geen verlies van stappen; niet jagen; niet overschrijden; directe 110/120 VAC-ingang
  • Bedrijfsspanning: 90 - 130 VAC of 127 --184 VDC
  • Op load gebaseerde uitgangsstroom of 0,5 - 8,0 A
  • Hoog koppel bij starten en lage snelheid
  • Geen koppelreservering

Aantal
Levertijd 3 weken

ES-DH1208 is een van de modellen in de eenvoudige servoaandrijvingen van de Leadshine ES-DH-serie die een directe 110/120 of 220/230 VAC-ingangsspanning kunnen verwerken en een output van 0,5 - 8,0 A (ES-DH1208) of 0,5 - 6,0 A (ES -DH2306) continue stroom op basis van belasting. Hij kan NEMA 34 en 42 eenvoudige servomotoren aandrijven (stappenmotoren met encoders) waarbij de positielus in realtime is gesloten.

Gebaseerd op de nieuwste DSP-technologie en gebruikmakend van Leadshine's geavanceerde besturingsalgoritme, past de ES-DH1208 eenvoudige servoaandrijving servobesturing toe op eenvoudige servomotoren. Wanneer het wordt geadopteerd met een eenvoudige servomotor, combineert het kenmerken van zowel open-lussteppers & borstelloze servosystemen, en biedt vele unieke geavanceerde functies voor uitstekende prestaties van het bewegingscontrolesysteem.

Hetzelfde als servoaandrijving in traditionele borstelloze servosystemen, een ES-DH1208 eenvoudige servoaandrijving neemt encoderkoppeling van een aangedreven ES-MH-serie eenvoudige servomotor om de positielus te sluiten en de mogelijkheid van verlies van bewegingssynchronisatie te elimineren. Daarom is het verlies van stappen die de acceptatie van stappenmotoren beperkt volledig geëlimineerd in door ES-DH1208 aangedreven eenvoudige servosystemen. Vergeleken met constante uitgangsstroom in een open lus-stappenmotor, is de uitgangsstroom van een ES-DH1208 servoaandrijving naar de aangedreven motor gebaseerd op belasting. Wanneer de koppelbehoefte laag is, wordt de uitgangsstroom automatisch verlaagd naar het niveau van "net genoeg". Maar wanneer de koppelvereisten hoog zijn, kan een eenvoudige servoaandrijving ES-DH1208 de uitgangsstroom snel verhogen, tot 8,2 A. Dit kan de reactietijd van het besturingssysteem aanzienlijk verbeteren, uitstekende acceleratieprestaties bieden en de motorverwarming tot 50% reduceren via open-lus stepper-systemen. Ook is er geen koppelreservering nodig voor een ES-DH1208 aangedreven eenvoudig servosysteem. In een ES-DH1208 aangedreven eenvoudig servosysteem, staat het altijd 100% koppelimplementatie beschikbaar van de aangedreven gemakkelijke servomotor toe en verbetert zo de prestaties van de systeemhogesnelheid met wel 30% ten opzichte van vergelijkbare open-lus stepper-systemen. Bovendien zijn de gladheid en stilte ook aanzienlijk verbeterd in ES-DH1208 aangedreven eenvoudige servosystemen via steppers.

Vergeleken met traditionele borstelloze servosystemen zijn de kosten voor door ES-DH1208 aangedreven eenvoudige servosystemen aanzienlijk lager. Het startende en lage snelheids enorme uitgangskoppel van een EM-DH1208 aangedreven eenvoudige servomotor is veel hoger dan het koppel van borstelloze servomotoren van vergelijkbare grootte. Dergelijke systemen presteren ook beter dan vergelijkbare traditionele borstelloze servosystemen voor hoge stilstandstijfheid, geen jacht (trillen), geen overschrijding, vrijwel geen bezinktijd en plug-en-play-instellingen zonder afstemming voor de meeste toepassingen. Bovendien maakt de plug-en-play-configuratie voor bijna alle toepassingen het eenvoudig te bedienen servosysteem met ES-DH1208 zeer eenvoudig in te stellen, via moeilijk te configureren borstelloze servosystemen, die meestal tientallen parameters betreffen.

Wanneer een eenvoudige servoaandrijving ES-DH1208 is geïmplementeerd met een eenvoudige servomotor van de LeadshineES-MH-serie, is er geen configuratie nodig voor bijna alle toepassingen. Voor fijnafstelling of aangepaste configuraties kan een gebruiker eenvoudig het ingebouwde LED-display gebruiken om alle instellingen uit te voeren.

Naast het aandrijven van eenvoudige servomotoren (stappenmotoren met encoders), kan een eenvoudige servoaandrijving ES-DH1208 ook normale 2-fase stappenmotoren aandrijven. Dit is erg handig voor machinebouwers om ES-DH1208 in verschillende toepassingen te gebruiken om dezelfde mechanische componenten te delen voor eenvoudig product- en voorraadbeheer.

Het ES-D1208-standaardmodel neemt sturing van de stuur- en stuurrichting, wat zeer eenvoudig te implementeren is in OEM-toepassingen met een hoog koppelvereisten, in combinatie met serama-motoren van de serie Leadshine ES-MH. Leadshine kan ook besturingsopties bieden voor RS485, CANopen en EtherCAT voor grote OEM-clients.

ES-DH1208 aangedreven eenvoudige servosystemen zijn op grote schaal door veel Leadshine OEM-klanten gebruikt om hun open-loop stepper-systemen te upgraden of om borstelloze servosystemen te vervangen in industrieën zoals CNC-machines, robotica, verpakking, textiel ...

27-ES-DH1208

Datasheet

Ingangsspanning (V)
110/120VAC
Nieuw

Je bent misschien ook geïnteresseerd in