Deze site gebruikt cookies om de beste gebruikerservaring te kunnen bieden. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.

ES-D808 Driver closed loop motor 3Nm - 8Nm
search
  • ES-D808 Driver closed loop motor 3Nm - 8Nm

Leadshine ES-D808 easy servo driver / closed loop motor 3Nm 4Nm 8Nm DC

25-ES-D808
€ 118,33
1-2 dagen
  • Stap- en richtingscontrole
  • Gesloten positielus voor geen verlies of bewegingssynchronisatie
  • Bedrijfsspanning: 20-80 VDC
  • Op load gebaseerde uitgangsstroom of 0,5 - 8,2 A
  • Hoog koppel bij starten en lage snelheid
  • Geen koppelreservering
  • Hoge stijfheid bij stilstand
  • Aanzienlijk minder motorverwarming
  • Soepele motorbeweging en extra laag motorgeluid
Aantal
Op voorraad

ES-D808 is een van de modellen in de eenvoudige servo-aandrijvingen van de Leadshine ES-D-serie die een ingangsspanning van 20-80 VDC en een 0,5 - 8,2 A continue stroom op basis van belasting kunnen verwerken. Hij is geschikt voor het aandrijven van eenvoudige NEMA 17, 23, 24 en 34 servomotoren (stappenmotoren met encoders) waarbij de positielus in realtime is gesloten.

Gebaseerd op de nieuwste DSP-technologie en gebruikmakend van Leadshine's geavanceerde besturingsalgoritme, past de ES-D808 eenvoudige servoaandrijving servobesturing toe op eenvoudige servomotoren. Wanneer het wordt geadopteerd met een eenvoudige servomotor, combineert het kenmerken van zowel open-lussteppers & borstelloze servosystemen, en biedt vele unieke geavanceerde functies voor uitstekende prestaties van het bewegingscontrolesysteem.

Hetzelfde als servoaandrijving in traditionele borstelloze servosystemen, een ES-D808 eenvoudige servoaandrijving neemt encoderkoppeling van een aangedreven ES-M-serie eenvoudige servomotor om de positielus te sluiten en elimineert de mogelijkheid van verlies van bewegingssynchronisatie. Daarom is het verlies van stappen die de acceptatie van stappenmotoren beperkt volledig geëlimineerd in ES-D808 aangedreven eenvoudige servosystemen. Vergeleken met constante uitgangsstroom in een open lus-stappenmotor, is de uitgangsstroom van een ES-D808-servodrive naar de aangedreven motor gebaseerd op belasting. Wanneer de koppelbehoefte laag is, wordt de uitgangsstroom automatisch verlaagd naar het niveau van "net genoeg". Maar wanneer de koppelbehoefte hoog is, kan een ES-D808 eenvoudige servostand snel de uitgangsstroom verhogen, tot 8,2 A. Dit kan de reactietijd van het besturingssysteem aanzienlijk verbeteren, uitstekende acceleratieprestaties bieden en de motorverwarming tot 50% reduceren via open-lus stepper-systemen. Ook is er geen koppelreservering nodig voor een ES-D808 aangedreven eenvoudig servosysteem. In een ES-D808 aangedreven eenvoudig servosysteem, staat het altijd 100% koppelimplementatie beschikbaar van de aangedreven eenvoudige servomotor toe en verbetert het dus de prestaties van de systeemsnelheid met wel 30% ten opzichte van vergelijkbare open-lus stepper-systemen. Bovendien zijn zachtheid en rust ook aanzienlijk verbeterd in ES-D808 aangedreven eenvoudige servosystemen via steppers.

Vergeleken met traditionele borstelloze servosystemen zijn de kosten voor ES-D808 aangedreven eenvoudige servosystemen aanzienlijk lager. Ze presteren ook beter dan vergelijkbare traditionele borstelloze servosystemen voor de kenmerken van een veel hoger koppel met lage middensnelheid, hoge stilstandstijfheid, geen jacht (schudden), geen overschrijding en vrijwel geen bezinkingstijd. Bovendien maakt de plug-en-play-installatie voor bijna alle toepassingen het door ES-D808 aangedreven eenvoudige servosysteem heel eenvoudig in te stellen, via moeilijk te configureren borstelloze servosystemen, die gewoonlijk tientallen parameters betreffen.

Wanneer een eenvoudige servoaandrijving ES-D808 is geïmplementeerd met een eenvoudige servomotor van de Leadshine ES-M-serie, is er geen configuratie nodig voor bijna alle toepassingen. De uitvoerresolutie van ES-D808 met de uitvoerresolutie standaard ingesteld op een uitvoerresolutie van 2.000 pulsen per resolutie (gelijk aan 10 microstap in tweefasige stepper-systemen). Via DIP-switches kan een gebruiker ook gemakkelijk de uitvoerresolutie wijzigen in een van de 15 uitvoerresoluties 800 tot 51.200 (gelijk aan 4-256 microstep in tweefase stepper-systemen). Met Leadshine-configuratiesoftware, ProTuner, kan een geavanceerde gebruiker ook aangepaste instellingen van resolutie, huidige en positie-loopparameters, inactief stroompercentage, enz. Instellen.

ES-D808 aangedreven eenvoudige servosystemen zijn door veel Leadshine OEM-klanten op grote schaal toegepast om hun open-loop stepper-systemen te upgraden of om borstelloze servosystemen te vervangen in industrieën zoals CNC-machines, robotica, verpakking, textiel ...

25-ES-D808

Datasheet

Ingangsspanning (V)
20-80 VDC
Nieuw

Je bent misschien ook geïnteresseerd in