Deze site gebruikt cookies om de beste gebruikerservaring te kunnen bieden. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.

ES-D508 Driver closed loop motor 0.9Nm - 2.0Nm
search
 • ES-D508 Driver closed loop motor 0.9Nm - 2.0Nm

Leadshine ES-D508 easy servo driver / closed loop Motor 0.9Nm - 2.0Nm

24-ES-D508
€ 92,04
1-2 dagen
 • Step en dir aansturing
 • Closed loop voor geen verlies van stappen
 • Bedrijfsspanning: 20-50 VDC
 • Hoog koppel bij start en lage snelheid
 • Geen koppel reservering
 • Hoge stijfheid bij stilstand
 • Aanzienlijk gereduceerde motor verwarming
 • Soepele motor bewegingen en extra lage geluidsniveau van de motor
 • Snelle respons, geen vertraging, directe aansturing
 • Plug-and-play en geen tuning
Aantal
Op voorraad

ES-D508 is een van de modellen in de ES-D-serie easy servo drives die werken met 20-50 VDC ingangsspanning en als output 0.5 - 8,0A aan continue stroombelasting.

De drivers werken op basis van de nieuwste DSP-technologie en hebben een geavanceerde controle-algoritme.

Wanneer aangesloten met een eenvoudige servomotor, combineert eigenschappen van zowel open loop steppers en borstelloze servo-systemen, en biedt vele unieke vooruitgang functies voor een uitstekende motion control-systeem prestaties.

De ES-D508 easy servo drive heeft een encoder feedback naar de ES-M-serie motoren om de open lus te sluiten, waardoor er geen stappen verlies en stappen overschrijding plaats vind. 

In vergelijking met een constante output stroom in open lus stappenmotoren, word de output stroom van een ES-D508 servo drive op de gevraagde motor belasting gebaseerd. Wanneer koppelbehoefte laag is, is de uitgangsstroom automatisch verlaagd tot het niveau van "net genoeg". Maar als de koppel vraag omhoog gaat, zal ES-D508 driver de huidige output snel verhogen, tot 8.0A. Dit leid tot een aanzienlijke verbetering van controlesysteem responstijd. Bied een uitstekende acceleratie en reduceerd de motor opverwarming met maar liefst 50% ten opzichte van open-loop ("normale") stappenmotor systemen. Ook is er geen koppel reservering nodig voor een ES-D508 driver. De ES-D508 driver maakt het mogelijk altijd 100% koppel te leveren en dat kan oplopen tot een rendement van maar liefst 30% ten opzichte van vergelijkbare open lus stepper systemen.

Bovendien, door plug-and-play setup is de ES-D508 driver gemakkelijk en eenvoudig in te stellen, tegenover een moeilijk te configureren borstelloze servo-systemen die gebruikelijke configuraties van tientallen parameters heeft.

Wanneer een ES-D508 driver wordt uitgevoerd met een ES-M-serie motor, is er geen configuratie nodig voor bijna alle toepassingen. De output resolutie van ES-D508 is standaard ingesteld op output-resolutie van 2000 pulsen per resolutie. De gevordere gebruiker kan parameters wijzigen in de configuratiesoftware, ProTuner, het aanpassen van instellingen van de resolutie, de huidige positie en loop parameters, nutteloze stroom percentage, enz.

ES-D508 drivers worden veel gebruik om systemen mee te upgraden of te vervanging van servo motoren en open loop systemen. Het word veel gebruikt in CNC machines, elektronica, robotica, laboratorium automatisering en meer geautomatiseerde toepassingen.

24-ES-D508

Datasheet

Ingangsspanning (V)
20-50VDC
Nieuw

Je bent misschien ook geïnteresseerd in