Deze site gebruikt cookies om de beste gebruikerservaring te kunnen bieden. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.

Driver closed loop motor 3Nm - 8Nm AC/DC
search
 • Driver closed loop motor 3Nm - 8Nm AC/DC

Leadshine ES-D1008 easy servo driver / closed loop motor 3Nm 4Nm 8Nm AC/DC

26-ES-D1008
€ 148,00
1-2 dagen
 • Stap- en richtingscontrole
 • Gesloten positielus voor geen verlies van bewegingssynchronisatie
 • Bedrijfsspanning: 20-80 VAC of 30-100 VDC
 • Load-gebaseerde uitgangsstroom van 0,5 - 8,2 A
 • Hoog koppel bij starten en lage snelheid
 • Geen koppelreservering
 • Hoge stijfheid bij stilstand
 • Aanzienlijk verminderde motorverwarming
 • Soepele motorbeweging en extra laag motorgeluid
 • Snelle reactie
Aantal
Op voorraad

ES-D1008 is een van de modellen in de eenvoudige servoaandrijvingen van de Leadshine ES-D-serie, die een ingangsspanning van 20-80 VAC of 30-100 VDC kan hebben en een 0,5 - 8,2 A continue belastingstroom levert. Hij kan NEMA 23, 24 en 34 eenvoudige servomotoren aandrijven (stappenmotoren met encoders) met de positielus in realtime gesloten.

Gebaseerd op de nieuwste DSP-technologie en gebruikmakend van Leadshine's geavanceerde besturingsalgoritme, ES-D1008 eenvoudige servoaandrijving, servobesturing op eenvoudige servomotoren. Wanneer het wordt geadopteerd met een eenvoudige servomotor, combineert het zowel open-lussteppers & borstelloze servosystemen, en biedt het vele unieke voordelen voor uitstekende prestaties van het bewegingscontrolesysteem.

Hetzelfde als servoaandrijvingen in traditionele borstelloze servosystemen, een ES-D1008 eenvoudige servoaandrijving neemt encoderkoppeling van een aangedreven ES-M-serie eenvoudige servomotor om de positie te sluiten en de mogelijkheid van verlies van bewegingssynchronisatie te elimineren. Daarom wordt het verlies van stappen die de acceptatie van stepper-systemen beperken volledig geëlimineerd in ES-D1008 aangedreven eenvoudige servosystemen. Vergeleken met constante uitgangsstroom in open lus stepperaandrijving, is de uitgangsstroom van een ES-D1008 servodrive naar de aangedreven motor gebaseerd op belasting. Wanneer de koppelvereiste laag is, wordt de uitgangsstroom verlaagd tot het niveau "net genoeg". Maar wanneer de koppelvereisten hoog zijn, kan een ES-D1008 eenvoudige servostand snel de uitgangsstroom verhogen, tot 8,2 A. Dit kan de reactietijd van het besturingssysteem aanzienlijk verbeteren, uitstekende acceleratieprestaties bieden en 50% verminderen bij open-loop stepper-systemen. Ook is er geen koppelreservering nodig voor een ES-D1008 aangedreven eenvoudig servosysteem. In een ES-D1008 aangedreven eenvoudig servosysteem, staat het altijd 100% koppelimplementatie toe om gemakkelijk een servomotor te zijn en verbetert zo de prestaties van de systeemsnelheden met wel 30% ten opzichte van vergelijkbare open-lus stepper-systemen. Bovendien aanzienlijk verbeterd in ES-D1008 aangedreven eenvoudige servosystemen via steppers.

Vergeleken met traditionele borstelloze servosystemen, zijn de kosten voor ES-D1008 aangedreven eenvoudige servosystemen aanzienlijk lager. Ze presteren ook beter dan vergelijkbare traditionele borstelloze servosystemen voor de kenmerken van een veel hoger koppel met lage middensnelheid, hoge stilstandstijfheid, geen jacht (schudden), geen overschrijding en vrijwel geen bezinkingstijd. Bovendien maakt de plug-en-play-instelling voor bijna alle toepassingen het ES-D1008-aangedreven eenvoudige servosysteem eenvoudig in te stellen, via moeilijk te configureren borstelloze servosystemen die gebruikelijk tientallen parameters betreffen.

Wanneer een ES-D1008 eenvoudige servoaandrijving is geïmplementeerd met een eenvoudige servomotor van de Leadshine ES-M-serie, is er geen configuratie nodig voor bijna alle toepassingen. De uitvoerresolutie van ES-D1008 met de uitvoerresolutie standaard ingesteld op een uitvoerresolutie van 2.000 pulsen per resolutie (gelijk aan 10 microstap in tweefasige stepper-systemen). Via DIP-switches kan een gebruiker ook gemakkelijk de uitvoerresolutie wijzigen in een van de 15 uitvoerresoluties 800 tot 51.200 (gelijk aan 4-256 microstep in tweefase stepper-systemen). Met Leadshine-configuratiesoftware, ProTuner, kan een geavanceerde gebruiker ook aangepaste instellingen van resolutie, huidige en positie-loopparameters, inactief stroompercentage, enz. Instellen.

ES-D1008 aangedreven eenvoudige servosystemen zijn op grote schaal door veel Leadshine OEM-klanten gebruikt om hun open-loop stepper-systemen te upgraden of borstelloze servosystemen te vervangen in industrieën zoals CNC-machines, robotica, verpakking, textiel ...

26-ES-D1008

Datasheet

Ingangsspanning (V)
20-80 VAC of 30-100 VDC
Nieuw

Je bent misschien ook geïnteresseerd in