Deze site gebruikt cookies om de beste gebruikerservaring te kunnen bieden. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.

Leadschine CS-D808 Closed Loop Driver
search
  • Leadschine CS-D808 Closed Loop Driver

Leadshine CS-D808 Closed Loop Driver

132-CS-D808
€ 110,50

Leadshine CS-D808 een circulair stepper rijden. Bij gebruik voor het besturen van een 2-fasen stappenmotor framebuisdiameter NEMA 17, 23, 24 of 34 met incrementele encoder kan de positie lus tussen de motor en aandrijving en daarom sluit elimineren het verlies van stap probleem in een open lus systeem.

Aantal
Levertijd 3 weken

De CS-D808 keurt Leadshine geavanceerde controle-algoritme. Het is heel eenvoudig te configureren en setup. Het is ideaal voor de migratie open lus stepper systemen of vervanging servosystemen in sommige laag naar midden snelheidstoepassingen.


In vergelijking met een open lus stepperstelsel, een CS-D808 vastgesteld gesloten lus stepperstelsel kan verlies van trap te elimineren, real-time positie foutcorrectie en gebruik 100% beschikbare koppel van de aangedreven stappenmotor. Ook kan de stroom aangedreven stappenmotor met beperkte verwarming, lager geluidsniveau, lage trilling, ...


In vergelijking met een servosysteem, een CS-D808 vastgesteld gesloten lus stepperstelsel kunnen veel hogere laag naar middelbare snelheidstorsie hebben. een dergelijk systeem heeft ook de voordelen van geen tuning, geen jacht, geen doorschieten, en veel lagere kosten.

132-CS-D808

Datasheet

Ingangsspanning (V)
20-80 VDC
Nieuw

Je bent misschien ook geïnteresseerd in